معاونت پژوهش و فناوري:
آيين معارفه معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد
پيرو صدور حكم معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، توسط آقاي دكتر رضا نصر اصفهاني سرپرست دانشگاه هنر اصفهان، آيين معارفه آقاي دكتر محمود قلعه نويي معاون پژوهش و فناوري، روز دوشنبه اول مهر ماه سال جاري در محل ساختمان حقيقي و با حضور سرپرست دانشگاه و جمع همكاران حوزه معاونت پژوهش و فناوري، مديران حوزه و ساير معاونان دانشگاه برگزار گرديد.
در ابتداي اين مراسم آقاي دكتر نصر اصفهاني، ضمن ارائه گزارش مختصري از روند اجراي برنامه هاي دانشگاه و بالاخص برنامه هاي پژوهشي، به نقاط قوت مجموعه معاونت پژوهشي اشاره داشتند و براي معاون پژوهش و فناوري آرزوي موفقيت نمودند.
در ادامه اين مراسم، آقاي دكتر قلعه نويي مراتب سپاس و تشكر خود را از حسن اعتماد سرپرست دانشگاه براي انتصاب خود ابراز داشتند و اظهار اميدواري نمودند تا در شرايط خاص فعلي و با وجود محدوديت ها با حمايت و پشتيباني ساير اركان دانشگاه و همدلي و همكاري همه اعضاي هيات علمي، مديران و كارشناسان با ايجاد زير ساخت هاي جديد و بهبود وضعيت موجود، گامي مؤثر در راستاي ارتقاي كمي و كيفي حوزه پژوهش دانشگاه در سطوح مختلف برداشته شود.
شايان ذكر است آقاي دكتر محمود قلعه نويي، عضو هيات علمي گروه آموزش شهرسازي در دانشكده معماري و شهرسازي دانشگاه، دانش آموخته دكتري مهندسي شهرسازي از دانشگاه پاريس شرق فرانسه مي باشند كه پيش از اين عهده دار مديريت تحصيلات تكميلي در دانشگاه هنر اصفهان بوده اند.

1398/07/02