برگزاري جلسه مشترك بررسي همكاري بين دانشگاه هنر اصفهان و كميته اجرايي جشنواره فيلم كودك
با توجه به ضرورت دانش افزايي و آشنايي دانشجويان و اعضاي هيئت علمي دانشگاه با ظرفيت ها و فرصت هاي مهارت آموزي موجود، دفتركارآفريني و ارتباط با جامعه دانشگاه هنر با هدف شناسايي فرصت و و هدفمندي فعاليت ها، اقدام به برگزاري يك جلسه مشترك با كميته اجرايي جشنواره فيلم كودك و نوجوان نمود.
اين جلسه در تاريخ سوم تيرماه سال جاري به اتقاق آقاي كيوان عسگري پور، قائم مقام دبير اجرايي جشنواره، آقاي گلشيري، مسئول جايزه زاون و آقاي هامون شيرازي مسئول ستادي جشنواره، دكتر مجيد فدايي، دكتر طغرايي و كارشناسان دفتر كارآفريني و ارتباط با جامعه، در محل معاونت پژوهشي دانشگاه برگزار شد. در اين جلسه به توضيح سابقه و نحوه همكاري و همچنين شفاف سازي انتظارات في مابين پرداخته شد. تصميم برآن شد روند همكاري پس از تعريف، در جلسه اي متشكل از ساير معاونين ذيربط، بررسي و مصوب شود.

1398/04/04