ستاد شاهد و ايثارگر:
برگزاري بزرگداشت شهيد بهروز مرادي و گراميداشت روز سوم خرداد در دانشگاه هنراصفهان
ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه با همكاري امور فرهنگي مراسمي را به مناسبت بزرگداشت سالروز شهادت راوي غيرتمند حماسه خرمشهر شهيد بهروز مرادي دانشجوي رشته صنايع دستي و بزرگداشت روز آزاد سازي خرمشهر در روز شنبه 4خرداد 98 از ساعت 6:30 الي اذان مغرب واقع در سالن آمفي تئاتر دانشكده معماري و شهرسازي برگزار كرد.
در ابتداي مراسم بعد از قرائت قرآن و پخش سرود حاج آقا ابطحي مسئول دفتر نهاد دانشگاه سخنراني ويژه اي درخصوص فضيلت شب و جايگاه حضرت علي (ع) و همگام بودن شهيد بهروز مرادي با راه انبيا و اوليا داشتند .
بعد از سخنراني ايشان كليپ شهيد بهروز مرادي كه رشادتهاي اين شهيد را بازگو مي كرد پخش شد و در ادامه كانون تئاتر دانشگاه تئاتر هنرمندانه اي را با عنوان (يه اسير گرفتيم ) با موضوع دفاع مقدس اجرا كرد و در آخر برنامه با اجراي گروه بين المللي تواشيح بشارت در خصوص مدح شهيد ، مدح حضرت علي (ع) و ماه مبارك رمضان و قرائت اذان پايان يافت .

1398/03/07