1397/11/02 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_91616f3d-f88f-457b-a2fb-6e369ce2ebcdIMG_1545-08e95ecd-78c3-475f-86e0-fe17d3ef499c.JPG
برگزاري نخستين رويداد نمايشگاه نيمسالانه دانشكده صنايع دستي
 به منظور ارتقاء كيفي سطح آموزش در دروس كارگاهي در دانشكده صنايع دستي و ايجاد فضاي رقابت بين رشته ها و دروس مختلف و به همت سرپرست و معاونت آموزشي و پژوهشي دانشكده و مديران گروه و همچنين انجمن هاي علمي دانشكده، برخي كارگاه هاي تخصصي به طور همزمان در تاريخ 97/10/29 ساعت 8 تا 12 در ساختمان حكيم برگزار گرديد.
نخستين رويداد نمايشگاه نيمسالانه دانشكده صنايع دستي با حضور اعضاء هيات علمي دانشكده، استادان مدعو، برخي مسيولين دانشگاه هنر اصفهان، دانشجويان دوره ها ي مختلف و خانواده هاي آنها برگزار گرديد و منجر به ايجاد فضايي پويا و خلاقانه در دانشكده گرديد. در اين رويداد آثار دانشجويان در رشته هاي جواهرسازي، قلمزني، حجم سازي، نگارگري، گل و مرغ، تذهيب، بوم سازي سنتي، ميناكاري، فرش، سفالگري، نقاشي روي سفال و ... ارايه گرديد. اين ژوژمان ا توسط پنج پنل تخصصي در اين پنج گروه داوري شد: پنل تخصصي بافت فرش، پنل تخصصي طراحي فرش، پنل تخصصي نگارگري و تذهيب، پنل تخصصي سفال و پنل تخصصي فلز. داوران شامل استادان متخصص در هر رشته و مديران گروه بودند و داوري آثار بر اساس تكنيك اثر، ايده پردازي و خلاقيت، اهتمام به هويت هنرهاي سنتي، توجه به معيارهاي كارافريني و نحوه ارايه اثر صورت گرفته و در هر درس سه نفر برتر مشخص گرديد. مقرر شد در برنامه اي در اوايل نيمسال دوم اسامي برندگان اعلام گردد و به نفرات اول جايزه نقدي و نفرات دوم و سوم لوح تقدير اهدا شود.