1397/08/23 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_d184138e-23b6-4a38-acd4-62c639497701ff34-7a566255-85bb-4024-8634-19d81c772aff.jpg
حضور دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان در همايش عظيم پياده روي اربعين 1397
هرسال جمعيتي چندين ميليوني از شيعيان ، دوستداران و عاشقان سالار و سرور شهيدان امام حسين (ع) پاي در راهي كويري و سخت مي نهند تا در رنج و سختي اهل حرم شريك باشند و به گونه اي نمادين در اين مرثيه همراه شوند. اخيرا نيز شيعيان بسياري همانند ايراني هاي هموطن، در اين اجتماع عظيم و باشكوه شركت مي كنند تا شايد كمي رنج و اندوه سهمگين واقعه كربلا را دريابند، سفري چند روزه، با پاي پياده در ميان دو شهر نجف و كربلا.
بسيج دانشجويي شهيد آويني دانشگاه هنر اصفهان بانيتي خالصانه براي زيارت سالار شهيدان عالم درخواست برگزاري پياده روي اربعين را به صورت كاروان دانشجويي خواهران و برادارن به شوراي فرهنگي دانشگاه ارسال كرد و پس از برگزاري چند جلسه و بررسي جزئيات سفر، با اجراي سفر موافقت گرديد. اين سفر معنوي از غروب چهارشنبه دوم آبان ماه آغاز شد و بعد از زيارت حرم مطهر اميرالمومنين حضرت علي (ع) و پياده روي مسير نجف تا كربلا ادامه پيدا كرد ومصادف با اربعين حسيني و بعد از زيارت و عرض ادب به سرور شهيدان و علمدار با وفايش در كربلا در روز جمعه يازدهم آبان ماه با سلامت وخاطراتي شيرين و به يادماندني به پايان رسيد .

تعداد بازدید: 1025