1397/07/24 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_d9c6f95d-0273-4073-8c22-3b713fdc151csogvari4-08ecbd57-1761-4f07-b629-6cfa55260efb.jpg
برگزاري مراسم سوگواري شهادت امام حسين (ع) در دانشگاه هنراصفهان
هيئت حضرت علي اكبر (ع) دانشگاه هنراصفهان در دهه سوم محرم الحرام 1440، به مدت 5 شب ، ازتاريخ 13مهر الي17 مهر 1397 ميزبان محبان اهل بيت عليهم السلام اعم از دانشجويان ،استادان ، هنرمندان و عموم مردم اصفهان در دانشكده معماري و شهرسازي بود .
اين مراسم شامل ،تلاوت قران، قرائت زيارت عاشورا ،سخنراني حجت الاسلام امين رستمي و مرثيه خواني مداحان اهل بيت وهمچنين فضاسازي محيط توحيدخانه نيزمتناسب با اين ايام شامل : كتيبه و چيدمان هاي عاشورايي و غرفه محصولات بود .
هيئت جوانان حضرت علي اكبر (عليه السلام) دركنار برگزاري مراسم ، با برگزاري كارگاه هايي از جمله كتيبه نگاري و كارگاه سفال به مدت سه رز از دانشجويان همدلي و همياري دريافت كرد و همچنين بمنظور تجاري سازي آثار مذهبي دانشجويان و درآمد زايي براي هزينه هاي هيئت ،محصولاتي را طراحي و به مرحله فروش رساند.
در اين كارگاه كه با مسئوليت خادمان هيئت انجام گرفت دانشجويان و اساتيد به نقاشي طرح هاي عاشورايي ازپيش تعيين شده برروي پارچه پرداختند ؛و نتيجه اين كارگاه 9 كتيبه ي تلفيقي نقاشي و خوشنويسي بود كه به منظور فضاسازي خيمه هنر درمراسم هيئت استفاده گرديد .
مضمون اين كتيبه ها تصويرسازي از فرازهايي از زيارت ناحيه مقدسه بود كه با خوشنويسي و تذهيب در حاشيه ها تزيين شده بود.