1397/06/24 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_32679990-5963-412f-bc3d-f844e2cb0ef9IMG_5542__1536998689_32166-91bdbc27-b8aa-4de4-bd34-1d6b612d7bd6.jpg
نقش و جايگاه روابط عمومي و رسانه در تحولات اقتصادي
در نشست مديران روابط عمومي دانشگاه ها، مراكز پژوهشي و پارك هاي علم و فناوري منطقه 6 كشور، متشكل از دانشگاه ها و پارك هاي علم و فناوري استان هاي اصفهان، چهارمحال و بختياري و يزد كه در دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد وضعيت موجود اقتصادي تحليل و نقش و جايگاه روابط عمومي و رسانه در تحولات اقتصادي بررسي گرديد.

در ابتداي اين نشست محمد جباري دبير شوراي روابط عمومي دانشگاه ها، مراكز پژوهشي و پارك هاي علم و فناوري منطقه 6 كشور، ضمن تسليت ايام شهادت و سوگواري حضرت اباعبدالله الحسين (ع)، به سياست گذاري هاي دور جديد نشست هاي روابط عمومي منطقه 6 پرداخت. در ادامه جلسه حاضران به بحث و تبادل نظر پيرامون موضوع كارگاه هاي آموزشي، زمان بندي جلسات منطقه و مسايل و دغدغه هاي روابط عمومي در دانشگاه ها پرداختند.
در اين نشست كه در دو نوبت صبح و بعداز ظهر روز چهارشنبه 21 شهريورماه سالجاري در ساختمان مركزي دانشگاه هنر اصفهان برگزار شد آقاي دكتر ناصر يارمحمديان عضو هيات علمي گروه اقتصاد و كارآفريني دانشگاه هنر اصفهان، به بررسي وضعيت اقتصادي روز جامعه و مشكلات نقدينگي پرداختند و نقش و تاثير رسانه و روابط عمومي ها در اين وضعيت را تشريح نمودند.
در اين جلسه مقرر گرديد نشست هاي روابط عمومي منطقه 6 كشور به صورت فصلي برگزار شود و دانشگاه هاي ميزبان تا پنج فصل آتي تعيين گرديدند.
دانشگاه ها، مراكز پژوهشي و پارك هاي علم و فناوري منطقه 6 كشور متشكل از دانشگاه هاي هنر اصفهان، صنعتي اصفهان، اصفهان ، يزد، كاشان ، شهركرد، آيت ا... حائري ميبد، اردكان، دانشكده فني و مهندسي گلپايگان، دانشكده رياضي و كامپيوتر خوانسار ، شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، مركز آموزش عالي شهرضا، پارك علم و فناوري استان چهارمحال و بختياري و پارك علم و فناوري يزد است.

تعداد بازدید: 2018