1397/06/07 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_f440d1d7-2bac-4c09-b882-85174b4eee9d3fff-6e9b134b-db49-47b1-ade0-648e5e7ac522.jpg
ويژه برنامه روز كارمند در دانشگاه هنر اصفهان
 مديريت فرهنگي و مديريت اداري دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت روز كارمند و دهه امامت وولايت ويژه برنامه اي را با عنوان اخلاق فردي و اداري براي كاركنان دانشگاه در روز دوشنبه 5 شهريور ماه سالجاري در دانشكده معماري و شهرسازي برگزار كرد .
در اين نشست كارگاهي خاص و شاد همراه با مطالب آموزنده و مفيد توسط دكتر راعي از مشاورين برجسته استان اصفهان از قبيل مثبت نگري ، تشكر لحظه به لحظه از پروردگار و انسانهاي موثر،توكل به پروردگار مهربان و ذكر ان شاءالله در ابتداي هر كار، چگونگي رفتار مثبت و سازنده در محيط كار و زندگي فردي ، مهارتهاي فرزند پروري و مهارتهاي همسرداري و... آموزش داده شد وبا استقبال اغلب حاضران درجلسه ودرخواست برگزاري مكرر چنين كارگاه هاي روبروشد .
بعد از اتمام كارگاه طبق معمول هرساله از برگزيدگان مسابقه قرآني آل ياسين كاركنان قدرداني و جوايزي به آنها اهدا شد و درپايان از طرف امور فرهنگي دانشگاه به تمامي كاركنان حاضر در جلسه هديه معنوي به مناسبت روز كارمند و اين ايام فرخنده همراه با بروشور ويژه عيد غدير و اعمال ويژه اين روز داده شد و مقرر گرديد كتاب اهدايي را كاركنان محترم مطالعه كنند واز بهترين و مفيد ترين خلاصه اين كتاب قدرداني و باز كارگاهي ويژه از همين كتاب برگزار شود.