1397/06/03 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_94b6b2c8-9c52-4c78-a806-3dd16b26e668DSC_0126-d0673d4d-fbcc-4fd7-8028-976f6c1e036c.jpg
برگزاري هجدهمين جلسه شوراي جذب و پذيرش مركز رشد تخصصي هنر
 هجدهمين جلسه شوراي جذب و پذيرش مركز رشد تخصصي هنر در تاريخ 7 مرداد ماه 1397 در محل سالن جلسات مركز برگزار شد. در اين جلسه يك شركت (شركت پندار آفرينان لحظه هاي هستي) با ايده طراحي و توليد مبلمان منعطف و مدولار داراي هويت، و سه هسته فن آور هنر بنيان شامل: هسته ياقوت مديا با ايده توليد محصولات تبليغي بر پايه تبليغات تعاملي، هسته فكر آفرينان با ايده طراحي و توليد اسباب بازي بر مبناي فكر پروري، و هسته نقش و دانش با ايده طراحي و توليد نمونك هايي از عناصر معماري سنتي ايران با هدف آموزش، مورد بررسي و داوري شورا قرار گرفتند و همگي موفق به كسب آراي موافق داوران براي جذب و استقرار در دوره رشد و دوره رشد مقدماتي مركز شدند.
شوراي پذيرش مركز رشد تخصصي هنر متشكل از اعضاي دانشگاه هنر اصفهان و شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان است و تيم هاي صاحب ايده تجاري را بر اساس شاخصهاي علمي-هنري و تجاري داوري و ارزيابي مي كند.
مركز رشد تخصصي هنر (مركز رشد مشترك دانشگاه هنر اصفهان و شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان) با ماموريت حمايت از كسب و كارهاي نوپا در زمينه هنر و صنايع خلاق در سال 1394 افتتاح شد و اكنون به عنوان بزرگترين مركز رشد هنر در حوزه هنر و علوم انساني، در بردارنده 20 شركت و 11 هسته هنربنيان مي باشد.