1396/12/16 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_2ee2e2f4-d099-4f2a-8feb-6a2804ccc2f6inqwdex-b4f13cc9-ccd4-4bca-9ecc-82b38fea03ec.jpg
قهرماني تيم واليبال كاركنان و اعضا هيات علمي دانشگاه هنر اصفهان
 تيم واليبال كاركنان و اعضا هيات علمي دانشگاه با تركيب نفرات زير در مسابقات چهار جانبه دانشگاه هاي منطقه شش كشور با حضور تيم مركز صدا و سيماي مركز اصفهان، موفق به كسب عنوان قهرماني شد، در اين مسابقات كه به مناسبت گراميداشت دهه مبارك فجر برنامه ريزي شده بود، دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتي اصفهان به ترتيب به مقام هاي دوم و سوم دست يافتند، تيم صدا و سيماي مركز اصفهان نيز به عنوان تيم اخلاق معرفي شد.

تركيب نفرات تيم دانشگاه هنر اصفهان آقايان: عليرضا شريعت، فرهاد ابراهيمي، سعيد عظيمي، مهندس مهدي فتحي زاده، اكبر عباسپور، احمد شاه قليان، حسين زندواني، جواد دادخواه ، محسن زارعان، رضا صاحبان ( مربي)