دانشجوي دانشگاه هنر اصفهان، به عنوان برگزيده بيست و ششمين دوره جشنواره دانشجوي نمونه كشور انتخاب شد.

خانم صديقه معين مهر، دانشجوي مقطع دكتري، رشته معماري دانشگاه هنر اصفهان، در بيست و ششمين دوره جشنواره دانشجوي نمونه كشور، موفق به كسب عنوان برگزيده اين دوره از جشنواره در گروه آموزشي هنر گرديد.
مراسم اختتاميه جشنواره و تقدير از دانشجويان نمونه، روز چهارشنبه 9 اسفند ماه سال جاري با حضور معاون اول رئيس جمهور، وزير علوم، تحقيقات و فناوري، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و جمعي از مسئولين كشوري در دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار مي گردد.
ضمن تبريك اين موفقيت ارزشمند به اين دانشجوي عزيز و تلاشگر و عموم دانشجويان و دانشگاهيان ارجمند، توفيق روز افزون و سرافرازي جامعه علمي و هنري كشور كه مناسب ترين تجليگاه رشد و بالندگي است را آرزومنديم.

روابط عمومي دانشگاه
1396/11/24