نخستين جلسه شوراي نظام ايمني، سلامت و محيط زيست دانشگاه (HSE)

نخستين جلسه شوراي نظام ايمني، سلامت و محيط زيست دانشگاه (HSE) با حضور جناب آقاي دكتر كياني رئيس محترم دانشگاه به عنوان رئيس شورا و اعضاي حقوقي و حقيقي شورا از ساعت 10 تا 12 مورخ 11 تير 1396 در محل حوزه رياست دانشگاه تشكيل شد.
در اين جلسه در خصوص بررسي و ارزيابي شرايط موجود فضاهاي آموزشي، كارگاهي و آزمايشگاهي دانشگاه مطالب مختلفي مطرح شد و اعضا به بحث و تبادل نظر پرداختند. اين شورا در راستاي بهينه‌سازي بخش‌هاي مختلف دانشگاه و همسويي فضاها با استانداردهاي ملي و بين المللي HSE سياست‌گذاري و فعاليت مي‌نمايد. در اين جلسه مصوب شد كه شرايط فعلي فضاهاي مختلف دانشگاه با استفاده از تجربيات متخصصان داخل و خارج از دانشگاه مورد ارزيابي قرار گرفته و سپس نتايج ارزيابي جهت بهبود شرايط و توسعه فضاها بر اساس استانداردهاي موجود مورد استفاده قرار گيرد. همچنين مقرر شد جهت تعيين تكليف فضاي آزمايشگاه مركزي، بازديدي توسط مديريت محترم دفتر فني و عمراني و با حضور تعدادي از اعضاي شورا از ساختمان‌هاي دانشگاه انجام شود و نتيجه در جلسه آتي شورا اعلام شود.

رئيس آزمايشگاه مركزي

1396/04/13