1396/03/01 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_206180f8-05ed-48b9-ab8e-749cf6971e00indexvvv-c7ef2c19-addb-493f-8d8a-3e2df218c8c3.jpg
وزير علوم، ازدانشگاهيان كشور به دليل حضور گسترده در انتخابات رياست جمهوري تقدير كرد

دكتر محمد فرهادي، وزير علوم، تحقيقات و فناوري از حضور و خلق حماسه  بي نظير دانشگاهيان و فرهيختگان در دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و پنجمين دوره انتخابات اعضاي شورا هاي شهر و روستا تقدير كرد.
متن كامل پيام قدرداني دكتر فرهادي از دانشگاهيان و فرهيختگان به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم
استادان فرهيخته
دانشجويان عزيز
وهمكاران گرامي
خداوند بزرگ و بخشنده بخشايشگر را صميمانه  و خاضعانه سپاس مي گوييم كه به مدد دستاوردهاي شكوهمند نظام جمهوري اسلامي وحاكميت مردم سالاري ديني در كشور، هر روز شاهد خلق صحنه هاي بسيار مهم  و اساسي فرهنگي ،اجتماعي  و سياسي در ايران عزيز مان هستيم .
ميدان حضور و خلق حماسه بي نظير دوازدهمين دوره انتخاب رياست جمهوري و پنجمين دوره انتخابات اعضاي شورا هاي شهر و روستا يكي از بهترين برگ هاي افتخار ومباهات ملي ماست كه در آخرين روزهاي ارديبهشت رقم خورد  و باعث تعالي وعظمت ايران در عرصه هاي داخلي و بين المللي گرديد.
بي گمان حضور موثر و هوشمندانه دانشگاهيان كشور ، ايفاي نقش بسيار مهم وروشنگرانه  در ايجاد نشاط  و افزايش مشاركت اجتماعي – سياسي و تبيين مواضع اصولي براي مردم شريف جاي تقدير و امتنان فراوان دارد. اين حضور وهمراهي متعهدانه  و آگاهي بخش، از حسن اعتماد ملت بزرگ ما به جامعه ارجمند دانشگاهي و استادان فرزانه  و همچنين اميد به آينده جوانان خويش نشان دارد. مردم هوشمند و خرد ورز ايران اسلامي در اين انتخابات اقتدار ملي  و عزت بين المللي جمهوري اسلامي ايران عزيز را با تدبير و اميد به درخشش كشور در حوزه هاي علمي ، اقتصادي، فرهنگي وسياسي تضمين كردند.
اين باور قلبي ماست كه انتخابات در ايران نشانه عيني وعملي مردم سالاري ديني است وشركت در اين صحنه هاي غرور آفرين ، حق تعيين سرنوشت امروز خود  و نسل هاي آينده از طريق راي دادن و انتخابي آگاهانه در عمل به استيفاي حقوق شهر وندي ،شركت فعال در انتخابات عمل به منويات مقام معظم رهبري هست كه بارها  و بارها بر حضور حداكثري مردم هميشه  در صحنه ايران تاكيد فرموده اند و انتخاب عالي ترين مقام اجرايي كشور با پشتوانه ملت ، سبب تقويت برنامه هاي دولت تدبير و اميد خواهد شد .
اينجانب با سپاسگزاري از پيشگاه پروردگار حكيم  و مهربان ، لازم مي دانم ضمن تبريك اين حضور و حماسه ملي به مردم شريف ايران، از شما نخبگان  و فرهيختگان صميمانه تشكر و قدرداني نمايم .اميدوارم دولت پر تلاش و رييس محترم جمهوري با بهره مندي از دانش  و توان علمي  و عملي دانشگاهيان، زمينه تحقق خدمت رساني برخاسته از علم  و انديشه ، عقلانيت و برنامه ريزي را فراهم نمايد.

محمد فرهادي
30 ارديبهشت 1396