1395/11/20 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_067db8bb-fee6-46e5-a4e1-9abe7221a0ecP1150302-0533bf56-25c0-48e0-8482-7577a4743fc0.JPG
بيانيه جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان در رابطه با يوم الله 22 بهمن

دهه فجر و يوم الله 22 بهمن، روز تبلور شكوه و ايثار مردم هميشه سرافراز و آزادۀ جمهوري اسلامي ايران است؛ در اين روزهاي عزيز، ملت ايران با رهبري پيشوا و مقتداي خود حضرت آيت الله العظمي خامنه اي و بنيان گزار كبير انقلاب اسلامي، حضرت امام خميني (ره) و با پيروي از آموزه هاي اسلام ناب محمدي(ص) طومار 2500 سالۀ رژيم طاغوتي استبداد و استكبار را درهم پيچيدند و روح اميد، احساس غرور و خودباوري را در كشور زنده كردند.
پيروزي انقلاب اسلامي، طليعۀ پيشرفت كشور در تمام عرصه ها بود و در كنار استقلال سياسي، دانشمندان جوان كشورمان در حوزه هاي مختلف از جمله پزشكي ، درماني ، تكنولوژي، مهندسي، انرژي صلح آميز هسته اي، سلول هاي بنيادي، تكنولوژي هاي نظامي فوق پيشرفته و ... مرزهاي دانش را درنورديدند و همه اينها، گوشه اي از دستاوردهاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران است.
اما بايد دانست كه دشمن از پاي ننشسته است و هر روز در لباسي دام هاي بيشماري را بر سر راه انقلاب مي گستراند و ما در شرايطي 39 سالگي انقلاب خود را جشن مي گيريم كه نظام و دولت جمهوري اسلامي ايران با تكيه بر اصول و دفاع از حقوق مسلم ايران، در پي تعامل مثبت با جهان و ايفاي نقش سازنده در منطقه و سياست جهاني است و تشكل جامه اسلامي دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان، نيز همچون هميشه پشتيبان كشور ، انقلاب و ولايت فقيه هستند.
شورا مركزي جامعه اسلامي دانشجويان ضمن پاسداشت يوم الله 22 بهمن و اعلام تجديد بيعت با آرمان هاي بنيانگزار كبير انقلاب و ميثاق با مقام معظم رهبري، حضرت آيت الله خامنه اي از تمام دانشجويان و بويژه دانشجويان ولايي دعوت مي كند كه چونان سال هاي گذشته با شركت در صفوف بهم پيوسته راهپيمايي يوم الله 22 بهمن، اتحاد و همبستگي خود را به نمايش گذاشته و به رخ جهانيان بكشند.

شوراي مركزي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان