معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی؛
برگزاری دوره آموزشی انس و آشنایی با برخی آیات سوره احزاب ویژه کارکنان دانشگاه هنر اصفهان
شنبه 30 تیرماه و دوشنبه اول مردادماه 1403 دوره آموزشی انس و آشنایی با برخی آیات سوره احزاب ویژه کارکنان دانشگاه هنر اصفهان در دو دانشکده کارآفرینی و معماری شهرسازی برگزار شد.
در این جلسات که منور و معطر بود به آیات زیبای سوره احزاب، آیات ابتدایی به صورت جمعی و با صوت خوش تلاوت شد و در ادامه آقای دکتر آقاشریفیان مدیر محترم گروه معارف و دروس عمومی و مدرس این دوره آموزشی به نکات مهم و شرح آیاتی از جمله آیات تأسی و تطهیر پرداختند.
سپس در ادامه با تلاوت سی و پنجمین آیه به این موضوع مهم اشاره شد که زن و مرد با وجود تفاوت هایی در خلقت و توانمندی هرکدام در ایفای بهتر نقشها ولی در پیمودن مسیر رشد و سعادت و کسب فضائل اخلاقی همانند بوده و هیچ تفاوت یا برتری وجود ندارد.

1403/05/03