معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی؛
دوره آموزشی " انس و آشنایی با برخی آیات سوره احزاب " ویژه کارکنان دانشگاه هنر اصفهان
در راستای نامه ابلاغی از معاونت فرهنگی وزارت عتف در خصوص بهره مندی از فرصت تابستان جهت آموزش یاوران علمی دانشگاهها و نیز با توجه به برگزاری چهل و هفتمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف یادواره سید شهدای خدمت و همراهان شهید که آزمون تفسیر 35 آیه ابتدایی سوره احزاب، نیمه اول مردادماه برگزار خواهد شد ؛ دوره آموزشی " انس و آشنایی با برخی آیات سوره احزاب " با موضوع سبک زندگی الهی و حاوی آیات مشهور اولوالارحام، تأسی، تطهیر و ... ویژه کارکنان دانشگاه هنر اصفهان برگزار می گردد.
• بدیهی است حضور همکاران در دوره مذکور با موافقت مسؤول مافوق، امکان پذیر می باشد.
• به منظور تسهیل شرکت همکاران، این دوره در دو نوبت: روز شنبه 30 تیرماه ساعت 9-7 صبح در دانشکده کارآفرینی(خاچیکیان) و تکرار آن یکشنبه31 تیر همین ساعت صبح دانشکده معماری-شهرسازی(توحیدخانه) می باشد.
ثبت نام: ( الزامی)
تا پایان وقت اداری یکشنبه 24/4/1403 با ارسال نام و نام خانوادگی و مکان شرکت به شماره 30009900002414

1403/04/20