معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی؛
اطلاعیه مهم ویژه دانشجویان رتبه 1 مقطع کارشناسی
به اطلاع دانشجویان که در آزمون مقطع کارشناسی ارشد سال 1403 شرکت نموده اند می رساند، جهت استفاده از امتیاز رتبه اول در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1403، باید حداکثر تا پایان تیرماه از پروژه نهایی خود دفاع و تا 31 تیرماه 1403، تمامی نمرات در سیستم آموزش ثبت و برای متقاضی اعلام فارغ تحصیلی صورت پذیرد، تا امکان تایید فرم مندرج در صفحه 600 دفترچه راهنمای انتخاب رشته شماره 2، در سامانه سازمان ملی سنجش و ارزشیابی آموزش کشور وجود داشته باشد.
دانشجویان متقاضی استفاده از سهمیه رتبه 1 در آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر تا تاریخ 20 تیرماه 1403، فرم پیوست شماره 3 دفترچه راهنمای انتخاب رشته مندرج در صفحه 600 را به دفتر استعدادهای درخشان واقع در ساختمان مارتاپیترز، حوزه معاونت آموزشی، خانم کاشف تحویل نمایند. درصورت نیاز به راهنمایی با شماره 03136269970 (خانم کاشف) تماس حاصل فرمایید.
1403/04/09