اعلام زمان مصاحبه و اسامی واجدین شرایط پذیرش بدون آزمون دکتری استعدادهای درخشان سال 1403
به اطلاع داوطلبان واجد شرایط شرکت در مصاحبه پذیرش بدون آزمون دکتری استعدادهای درخشان سال 1403 مندرج در جدول زیر می رساند، ارایه اصل و تصویر تمامی مدارک و مستندات آموزشی و پژوهشی مربوط به فرم های شماره 1، 2 و 3 ارسال شده در سامانه گلستان دانشگاه هنر اصفهان به همراه مدارک تحصیلی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد، شناسنامه و کارت ملی در زمان مصاحبه الزامی است و در صورت افزایش مستندات و دریافت پذیرش های جدید مقالات، اصلاح فرم شماره 3 و ارایه آن در روز مصاحبه ضروری است. تاکید می گردد عدم مراجعه در روز مصاحبه به منزله انصراف از ادامه روند پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان این دانشگاه خواهد بود.
جهت مشاهده اسامی واجدین شرایط و روز مصاحبه کلیک کنید.
1403/04/03