معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی؛
گزارش دوره آموزشی مطالعه ساختار آثار استخوانی و آسیب های وارده بر آن در طول زمان

دوره آموزشی مذکور با رویکرد مطالعه ساختار آثار استخوانی و آسیب های وارده بر آن در طول زمان در تاریخ 9 و 10 خردادماه 1403 در دانشکده حفاظت و مرمت با تدریس آقای دکتر محسن محمدی آچاچلویی عضو محترم هیئت علمی گروه مرمت آثار تاریخی دانشگاه هنر اصفهان به همت انجمن های علمی باستان شناسی و مرمت آثار تاریخی با همکاری گروه آموزشی باستان شناسی و مرمت آثار تاریخی دانشگاه هنر اصفهان و انجمن علمی باستان شناسی ایران و با حضور جمعی از دانشجویان دانشکده حفاظت و مرمت برگزار گردید.

مراحل انجام کار
مباحث تئوری: آموزش ساختار آناتومی و ساختار شیمیایی بدن انسان و آثار ساخته شده از استخوان، عاج، شاخ و انواع آن... .

مباحث آزمایشگاهی: آماده سازی نمونه و مشاهدات میکروسکوپی، آموزش کار با دستگاه طیف سنج تبدیل فوریه مادون قرمز FTIR، آموزش کار با دستگاه طیف سنج جذب اتمی AAS.

1403/03/13