معاونت دانشجویی و فرهنگی؛
نشست قرآنی و تجلیل از برگزیدگان دانشگاهی سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان
برگزیدگان دانشگاهی سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، در نشستی صمیمی با حضور مسئولین دانشگاه ؛ هدایای خود را دریافت نمودند.
این عزیزان دانشجو در بخش های مختلف هنری، فناوری، ادبی، پژوهشی،آوایی(شفاهی) و معارفی(کتبی) موفق به کسب رتبه های اول تا سوم شدند.
برنامه با تلاوت ایات پایانی سوره حشر توسط آقای امیرحسین انواری دانشجوی ارشد باستان سنجی و رتبه اول رشته قرائت تحقیق آغاز و با سخنرانی دکتر عطاری ریاست دانشگاه،حجت الاسلام ابطحی مسئول محترم دفتر نهاد و دکتر رجایی معاونت فرهنگی دانشجویی ادامه یافت.
لازم به ذکر است آقای امیرحسین انواری قاری و نخبه قرآنی در چند روز آینده از طرف شورای عالی قرآن به کشور عربستان اعزام و راهی سفر حج می شوند و به این مناسبت با پخش بخش هایی از دیدار گروه اعزامی با مقام معظم رهبری، فضایی معنوی در نشست مذکور حاکم شد.

1403/02/25