تعداد 11 نسخه خطی و 81 قطعه اسلاید به مرکز اسناد دانشگاه هنر اصفهان اهدا شد.
 در راستای استقبال از فراخوان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه، برای دریافت اسناد دیجیتال و فیزیکی، آقای حسین پودزر، از همکاران ارجمند بازنشسته دانشگاه هنر اصفهان، تعداد 11 نسخه خطی و  81 قطعه اسلاید، اهدا نمودند. که به منظور تقویت و تکمیل منابع موجود ، در مرکز اسناد دانشگاه هنر اصفهان نگه داری می شود.
مقرر گشت، نسخه دیجیتال اسناد مذکور، در کتابخانه دیجیتال بارگزاری شده و نسخه فیزیکی آن، با نظارت کتابخانه مرمت و در شرایط استاندارد نگه داری شود.
لازم به ذکر است بنا بر فراخوانی که پیش از این، کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه منتشر ساخته بود، افرادی که هرگونه محتوای آموزشی، پژوهشی و علمی فرهنگی سودمند (مشتمل بر عکس، اسلاید، فیلم، مجموعه مستندات، نقشه تاریخی و غیرتاریخی، اسناد مختلف، متن سخنرانی و گزارش برنامه ها و سفرهای مهم علمی و فرهنگی و ...) در اختیار دارند، می توانند با ارائه آن به مجموعه کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه در تأمین داده های سودمند مورد نیاز کاربران فرهیخته، نقش مؤثر ایفا نمایند.

کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه هنر اصفهان

1402/12/19