معاونت فرهنگی و اجتماعی؛
تمدید زمان برگزاری مرحله دانشگاهی سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان
مهلت ارسال آثار در رشته بخش های مختلف تا پایان وقت اداری شنبه 12 اسفند ماه 1402 تمدید شد .
با توجه به زمان بندی مراحل کشوری و ملی سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان، تاریخ فوق به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

همچنین آزمون مرحله اول (دانشگاهی ) در رشته های حفظ مندرج در بخش آوایی و نیز رشته های مندرج در بخش معارفی و نیز رشته های حفظ و معارف از بخش نهج البلاغه و صحیفه سجادیه به صورت مجازی و همزمان در فروردین 1403 برگزار می شود .
جزئیات آزمون و زمان دقیق متعاقبا اعلام خواهد شد.
لازم به یادآوری است که نفرات برتر مرحله دانشگاهی لوح تقدیر و هدایای نقدی دریافت می نمایند و رتبه های اول و دوم هر رشته از بخش های مختلف جهت رقابت با برگزیدگان سایر دانشگاهها به مرحله کشوری راه می یابند.

1402/11/23