به همت معاونت پژوهشی و فناوری کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه برگزار شد
ویژه برنامه نکوداشت هفته کتاب و کتابخوانی هم‌زمان با روز کتابدار
در راستای نکوداشت هفته کتاب و کتابخوانی جمهوری اسلامی ایران و هم‌زمان با روز کتابدار در روز چهارشنبه مورخ 24 آبان‌ماه 1402 ویژه برنامه جشن روز کتابدار با حضور شکوهمند جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه هنر و نیز میهمانانی از دانشگاه های صنعتی و اصفهان، موزه هنرهای ملی اصفهان و خانه ریاضیات اصفهان در عمارت تاریخی توحیدخانه برگزار شد. در این برنامه ابتدا نماینده محترم ولی فقیه در دانشگاه هنر اصفهان و معاون محترم پژوهشی و فناوری این دانشگاه به ایراد سخن پرداختند، سپس، ضمن برگزاری برنامه‌های متنوع نظیر آیتم پژوهشی کتابخانه در متاورس، مسابقه فرهنگی آموزشی، و اجرای موسیقی اصیل ایرانی از کتابداران شاغل در دانشگاه تقدیر شد و توسط رییس کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه از کتابدار نمونه این دانشگاه تجلیل به عمل آمد. از نکات قابل توجه این برنامه یکی اجرای تمامی بخش ها توسط کتابداران محترم دانشگاه و دیگری اجرای موسیقی فاخر سنتی توسط دو تن از دانشجویان محترم دانشگاه بود.

1402/08/29