گروه آموزش های آزاد و مجازی؛
شروع ثبت نام دوره های آموزشی کوتاه مدت ترم پاییز و زمستان

گروه آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه هنر اصفهان جهت ترم های پاییز و زمستان اقدام به برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی کوتاه مدت حضوری و مجازی در رشته های مختلف هنری و نرم افزاری ( از قبیل: طراحی فیگور، نقاشی آبرنگ، تصویر سازی کتاب کودک، طراحی طبیعت بیجان در نقاشی ایرانی، طراحی پایه جهت اجرای تذهیب، آموزش مقدماتی و پیشرفته مدلسازی جواهرات با نرم افزار ماتریکس، آموزش مقدماتی نرم افزار پایتون، طراحی وب و ...)  نموده است. علاقمندان می توانند از طریق عضویت درکانال کلاس های آزاد و مجازی، از سرفصل و سایر اطلاعات هر دوره مطلع گردیده و پس از تکمیل فرم مربوطه (کاربرگ ثبت نام) و اطلاعات مندرج در فرم جهت پرداخت شهریه، اقدام نمایند. قابل ذکر است شروع هر دوره منوط به حدنصاب رسیدن و تکمیل ظرفیت خواهد بود.

"با توجه به محدود بودن ظرفیت هر دوره و مهلت ثبت نام، اولویت با متقاضیانی است که زودتر اقدام نمایند."

راه های ارتباطی:

• کانال کلاس های آزاد و مجازی http://eitaa.cam/majazihonar
  • ایمیل cam.edu@aui.ac.ir
  • شماره ایتا : 09133288419(جهت ارسال پیام)
  • تلفن مستقیم: 03136285073(در ساعات اداری 8 الی 15) و شماره‌های تماس ساختمان مرکزی دانشگاه (داخلی 248)
    جهت مشاهده کاربرگ اینجا کلیک کنید
1402/06/26