در آستانه سالروز آزادی خرمشهر و شهادت دانشجوی هنرمند دانشگاه؛
آغاز فعالیت هیأت امنای جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی
همزمان با بزرگداشت سالروز حماسه بزرگ آزادی خرمشهر و سالروز شهادت یگانه شهید دانشگاه هنر اصفهان؛ راوی غیرتمند حماسه خرمشهر؛ شهید بهروز مرادی، هیأت امنای «جایزه دانشگاهی شهید بهروز مرادی» آغاز به فعالیت نمود و در دفتر ریاست دانشگاه، تشکیل جلسه داد.

آیین نامه این جایزه دانشگاهی در سال های اخیر با حضور فعّال تعدادی از اعضای هیأت علمی این دانشگاه و با موضوع هنر مقاومت و پایداری در دو محور پژوهشی و خلق اثر هنری تدوین و با همفکری سایر بخشهای مرتبط، در هیأت رییسه دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت.

شهید بهروز مرادی دانشجوی رشته صنایع دستی ورودی 1364 این دانشگاه، از شهدای شاخص هشت سال دفاع مقدس و از هنرمندان نامی صحنه های جنگ تحمیلی و فعّال در رشته های عکاسی، نقاشی، نویسندگی، خوشنویسی و خالق تابلوی معروف و ماندگار «به خرمشهر خوش آمدید؛ جمعیت 36 میلیون نفر» است.
معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی

1402/03/03