امور شاهد و ایثارگر؛
افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه هنر در اولین جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری شهید آوینی
جشنواره قرانی، فرهنگی و هنری شهید آوینی به همت سازمان امور دانشجویان در یازدهم آبان ماه سال جاری شروع بکار کرد، مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان گفت: 750 نفر در نخستین جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری شهید آوینی شرکت کرده اند که 68 نفر درهر سه بخش موفق به کسب مقام برتر شدند. مراسم اختتامیه با حضور آقای دکتر داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و آقای دکتر ارژنگ معاون امور دانشجویان و آقای دکتر تقی زاده مدیر کل امور دانشجوبان شاهد و ایثارگر برگزار گردید. دکتر تقی زاده در این مراسم متذکر شدند: که این جشنواره برای اولین بار در سطح ملی به میزبانی دانشگاه هنر برگزار شده است و برای سالهای آینده نیز به صورت پربارتر برگزار خواهد شد. این جشنواره در سه بخش قرآنی، فرهنگی، هنری برای دانشجویان شاهد و برای همه دانشجویان در بخش هنری درجهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است.
شایان ذکر است از میان برگزیدگان نهایی سه نفر از دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان، آقایان ستار ولی نژاد در بخش هنری (خوشنویسی، نسخ) موفق به کسب رتبه اول کشوری، خانم حانیه سبحانی در بخش قرآنی(حفظ10جزء قرآن کریم) موفق به کسب رتبه دوم کشوری، مهدی پوربازرگان در بخش قرآنی (تلاوت اذان) راهیابی به مرحله کشوری گردیدند.

1401/12/16