اضافه شدن 9 عضو کوچک جدید و دوست داشتنی به خانواده بزرگ دانشگاه هنر اصفهان در سال جاری
زیباترین ترانه زمینی آهنگ تپش قلب فرشته‌ای آسمانی است. نوزاد لبخند خداست و امیدی برای زندگی و شیرین کننده تلخی‌های آن.

در ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، روز زن و تجلیل از مقام مادر، طی آیینی که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد از همکاران گرامی و خانواده محترم‌شان که طی سال جاری دارای فرزند شده‌اند تجلیل به‌عمل آمد و لوح تبریک و هدایایی به رسم یادبود به ایشان اهداء گردید.
در ابتدای این آیین آقای دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری سرپرست دانشگاه هنر اصفهان میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا (س)، هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه بانوان گرانقدر دانشگاه تبریک گفتند.

بهترین آرزوها را برای این عزیزان و نوزادان دلبندشان داریم و تولد ارمغان زندگی‌شان را به ایشان تبریک می‌گوییم. امیدواریم به لطف پروردگار شاهد بالندگی و موفقیت نوگلانشان باشند و قدم‌شان پر برکت و وجودشان مایه شادمانی و عزت و آبروی خانواده و عاقبت‌شان خیر و نیکی باشد. که به فرموده امام علی علیه السلام درتولد فرزند چنین باید گفت:
"خدای بخشنده را شکرگزار و نوزاد بخشیده بر تو مبارک، امید که بزرگ شود و از نیکوکاریش بهره‌مند گردی." (نهج البلاغه / حکمت 354)

گزارش تصویری مراسم:

1401/10/27