معاونت پژوهش و فناوری؛
کسب رتبه ایده برتر در چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و نهمین جشنواره آموزش و پژوهش در مدیریت شهری و روستایی
به همت دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی شهرداری تهران در تاریخ 28 آذر ماه 1401، چهاردهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و نهمین جشنواره آموزش و پژوهش در مدیریت شهری و روستایی، برگزار شد؛ و بالغ بر دو هزار و دویست ایده به این رویداد راه یافت. از این میان ، ایده آقای محمود ستایش‌مهر دانش‌آموخته مقطع دکترا و مدیر عامل شرکت "ملک و میراث ایرانیان" بعنوان یکی از شرکت‌های فعال موجود در مرکز رشد دانشگاه هنر اصفهان، با موضوع «تهیه بسته‌های ارزش‌افزای مرمت،حفاظت و احیای خانه‌های تاریخی» در محور مالی و اقتصادی، موفق به کسب رتبه ایده برتر، از این جشنواره شده است. کسب این موفقیت را به ایشان و همچنین جامعه دانشگاهی دانشگاه هنر اصفهان تبریک می‌گوییم.

دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه

1401/10/19