معاونت فرهنگی و دانشجویی:
کارگاه آموزشی طراحی آزاد برگزار شد
کارگاه آموزشی طراحی آزاد با دعوت انجمن علمی نقاشی دانشگاه هنر اصفهان از سرکار خانم مینا بحرینی (نقاش و طراح، مدرس هنرهای تجسمی) به صورت حضوری در دانشکده تجسمی(مدرسه فرانسوی ها) در روز پنجشنبه 26 خرداد از ساعت 9 الی 15 برگزار شد.
در بخش اول این کارگاه آموزشی خانم بحرینی مطابقِ طرح درس آموزشی با ارائه تعاریفی از طراحی و توضیحات مقدماتی به آموزش طراحی حالت و سپس طراحی با خطوط محیطی پرداختند و در ادامه به ضرورت شناخت فرم در ایجاد سایه روشن با طراحی از پارچه تاکید کردند.
در بخش دوم کارگاه به آموزش مقدماتی طراحی فیگور و پرتره با تکنیک های قلم فلزی و آب مرکب از مدل زنده پرداختند و برنامه با ملاحظه و بررسی آثارِ شرکت کنندگان خاتمه یافت. برگزاری این کارگاه با استقبال فراوانی از سوی دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان و دانشجویان و هنرجویان سایر دانشگاه ها و هنرستان های اصفهان همراه بود.

1401/03/30