پیام تبریک رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت روز تکریم معلم و گرامیداشت مقام استاد
به نام خداوند جان و خرد
اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ - خَلَقَ الْإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ - اقْرَأْ وَ رَبُّکَ الْأَکْرَمُ - الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات دانشگاهیان ارجمند، همزمان شدن گرامیداشت روز معلم با عید فطرت الهی، یعنی تقارن تعلیم و تعلم با تزکیه نفس را به جامعه دانشگاهی هنر اصفهان تبریک می گویم. پیوندی مبارک و ناگسسته که زیباترین تابلو الگوی نظام آموزشی موفق و اثرگذار را ترسیم کرده است و یقینا استادان توانا و فرهیخته دانشگاه هنر اصفهان به خوبی از عهده این مسئولیت سنگین برمی آیند.
اینجانب ضمن تبریک عید فرخنده فطر به تمامی دانشگاهیان عزیز، در آستانه روز معلم و گرامیداشت مقام استاد از مجاهدت های علمی استادان نستوه و تمامی تلاشگران عرصه های علم و ایمان و هنر که نور دانش و خرد را روشن نگاه داشته و آینده‌ای پرفروغ را برای فرزندان این سرزمین ترسیم می‌کنند تشکر و قدردانی می نمایم و از خداوند علیم، توفیق روزافزون و سعادتشان را مسئلت می نمایم.

دکتر رضا نصر اصفهانی
رییس دانشگاه هنر اصفهان