معاونت دانشجویی و فرهنگی؛
خلق اثر دانشجو و دانش آموخته دانشگاه هنر اصفهان در جمع هنرمندان مدعو حرم مطهر رضوی
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، همزمان با دومین سالگرد عروج ملکوتی سردار دل ها شهیدحاج قاسم سلیمانی از 8 تا 10 دی ماه جاری، سه روز کارگاه نقاشی با عنوان "نقش سربند" در مشهد مقدس و حرم مطهر امام رئوف علیه السلام برگزار شد. در این کارگاه، خانم اکرم محمودی دانشجوی دکتری پژوهش هنر دانشگاه هنر اصفهان و آقای حسن رزمخواه دانش آموخته دانشگاه هنر اصفهان به همراه 12 هنرمند از سراسر کشور حضور داشتند و به خلق اثر پرداختند.
با عنایت به اینکه سرکارخانم محمودی تنها بانوی مدعو برنامه مذکور و افتخار تشرف به بارگاه منور رضوی و خلق اثر در بهشت حضرت ثامن الحجج علیه السلام را یافتند، ضمن تبریک به ایشان، آرزوی توفیق روزافزون را برای عموم دانشگاهیان هنر اصفهان می نمائیم.

1400/10/25
2097