معاونت فرهنگی و دانشجویی:
درخشش دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان در مرحله کشوری سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان
آئین اختتامیه سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری، امام جمعه موقت تهران و جمعی از مسئولین و معاونین فرهنگی دانشگاههای سراسر کشور و دانشجویان برگزیده دربخش ها و رشته های مختلف، روز سه شنبه 7دی ماه 1400 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار گردید.
از دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان و سایر دانشجویانی که در مرحله کشوری جشنواره موفق به رتبه های اول تا سوم شدند، در این نشست و رویداد مهم قرآنی تجلیل شد و لوح تقدیر و هدایای خود را دریافت نمودند.

1-فاطمه امینی پژوه(ارشد تصویرسازی) رتبه اول رشته نقاشی
موضوع اثر: آیات ابتدایی سوره انسان
" و یطعمون الطعام علی حبه مسکینا و یتیما و اسیرا "

2-زهره شاه محمدی(ارشد تصویرسازی) مشترکا رتبه دوم رشته نقاشی
موضوع اثر: مدافعان سلامت

3-زهرا حسینی(ارشدنقاشی) مشترکا رتبه دوم رشته نقاشی
موضوع اثر: آیات ابتدایی سوره انسان
" إنا هدیناه السبیل إما شاکرا و إما کفورا "

4-ستارولی نژاد(ارشد هنر اسلامی) رتبه سوم رشته خوشنویسی
موضوع اثر: آیه 9 سوره زمر" قل هل یستوی الذین یعلمون والذین لایعلمون إنما یتذکر أولوالالباب "

5-زهرا موتمر (ارشد هنر اسلامی) رتبه سوم رشته معرق و منبت
موضوع اثر: آیه 4 سوره طلاق " ومن یتق الله یجعل له من إمره یسرا . . . "

6- مهدی غلامی(ارشد مرمت اشیا) رتبه سوم رشته طراحی پوستر
موضوع اثر: سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

7-فرزانه سلیمانی(ارشد صنایع دستی) شایسته تقدیر رشته معرق و منبت
موضوع اثر: آیه 4 سوره طلاق " ومن یتق الله یجعل له من إمره یسرا . . ."

8-مائده سادات رضوی(هنراسلامی) شایسته تقدیر رشته طراحی پوستر
موضوع اثر: سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان

ضمن آرزوی سلامتی و سربلندی؛ این موفقیت را به دانشجویان گرامی و خانواده های ایشان و نیز عموم دانشگاهیان محترم تبریک عرض نموده و سعادت دنیوی و اخروی همگان را در پرتو انس و عمل به آیات نورانی کلام الله این گنج بسیار ارزشمند از ایزد منان خواهانیم.
لازم به ذکر است محور خلق آثار در بخش های هنری،ادبی،فناوری و نوآوری های قرآنی همه ساله در شیوه نامه و آئین نامه اجرای جشنواره قرآن و عترت عنوان شده و از سوی اداره پشتیبانی از فعالیت های قرآنی وزارت علوم به دانشگاههای سراسر کشور ابلاغ می شود. پس از برگزاری مرحله دانشگاهی و ارزیابی آثار در رشته ها و بخش های مختلف، دو اثر برتر هر رشته به دبیرخانه مرحله کشوری معرفی و ارسال می گردد.

1400/10/11