معاونت فرهنگی و دانشجویی:
اختتامیه نمایشگاه گلزار هنر
هوالمصور
ساعت 10 صبح روز پنجشنبه 25 آذر ماه 1400، در مجموعه خانه هنرمندان اصفهان با حضور آقای دکتر محمدی راد معاونت دانشجویی و فرهنگی، آقای دکتر خواجه احمد عطاری ریاست دانشکده صنایع دستی، آقای دکتر نجار پور معاونت آموزشی پژوهشی دانشکده صنایع دستی، آقای عباسی مدیر گروه رشته کتابت و نگارگری، آقای شورشینی مدیر فرهنگی دانشگاه و همچنین دانشجویان صاحب اثر؛ مراسم اختتامیه نمایشگاه برگزار شد.
در این جلسه  آقای دکتر خواجه احمد عطاری ضمن تقدیر و تشکر از آقایان دکتر خسروی بیژائم و آقای عباسی که ایده پرداز و برگزار کننده این نمایشگاه بودند و نیز انجمن علمی رشته کتابت و نگارگری و دانشجویانی که در این رویداد شرکت نمودند و همچنین حوزه هنری که فضای لازم برای برپایی نمایشگاه را فراهم نمودند؛ به بررسی زوایای مختلف گزاره های نقاشیخط و خط گلزار پرداختند و آن را" حامل پیام انسان به خودش" دانستند. در ادامه آقای  عباسی ضمن تشکر از معاونت فرهنگی دانشگاه در راستای ایجاد بستر لازم برای تحقق این رویداد مهم، در خصوص نمایشگاه عنوان نمودند: " اتفاق خوبی که در نمایشگاه افتاد این بود که هر یک از آثار شخصیت منحصر به فرد خود را داشت."
سپس  آقای دکتر نجار پور ضمن تقدیر و تشکر از کلیه عوامل و دست اندرکاران، برگزاری این نمایشگاه را ماحصل آموزش موفق در دانشکده دانستند.
در ادامه  آقای دکتر محمدی راد نکاتی را پیرامون بهتر برگزار شدن نمایشگاه های مشابه در آینده ایراد نمودند و اذعان داشتند:" نقاشیخط و خط گلزار ترکیبی هماهنگ از جنبه های عینی (تصویری) و ذهنی (خط) در بستر فرهنگ مکتوب است." در ادامه بیان نمودند:"کاری کنیم آثار دیده شود و امکان نقد تخصصی آن فراهم گردد." ایشان برگزاری چنین نمایشگاه هایی را برای دانشجویان هنر بسیار ضروری دانستند و اظهار امیدواری نمودند در آینده این گونه نمایشگاه ها بصورت پررنگ تر تداوم یابد.
در پایان جلسه به شرکت کنندگان لوح شرکت در نمایشگاه و به چهار نفر از افراد برگزیده در هر شاخه (نقاشیخط و خط گلزار) لوح تقدیر اهدا گردید.

1400/09/30