معاونت پژوهش و فناوری:
انعقاد تفاهم نامه همکاری‌ علمی، پژوهشی، اجتماعی و آموزشی دانشگاه هنر اصفهان با نیروی انتظامی
به مناسبت هفته پژوهش، تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی، پژوهشی و تحقیقات کاربردی بین دانشگاه هنراصفهان و نیروی انتظامی استان، در جلسه‌ای با حضور دکتر رضا نصر اصفهانی رئیس دانشگاه و سرتیپ دوم پاسدار محمد‌رضا میرحیدری، فرماندهی انتظامی استان اصفهان در تاریخ 23 آذر ماه سال جاری با هدف گسترش همکاری مشترک در زمینه‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و تحقیقات کاربردی میان دو نهاد به امضاء رسید. در این نشست، آقایان دکتر محمود قلعه نویی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دکتر احمد شاهیوندی مدیر پژوهش دانشگاه نیز حضور داشتند.

به موجب این تفاهم‌نامه که با موضوع ایجاد و تقویت زمینه‌های همکاری مشترک، تبادل اطلاعات و تجربیات و بهره‌مندی از توانمندی‌های علمی، خدمات پژوهشی و مشاوره منعقد شد، طرفین متعهد می‌شوند که با عزم مشترک، تلاش مستمر و سازمان‌یافته علمی و تحقیقاتی، طی یک برنامه مشخص و منظم و پر شتاب در حوزه‌هایی مانند حمایت از پایان‌نامه‌های دکتری و کارشناسی ارشد دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان با موضوعات مرتبط با شرح وظایف و مأموریت نیروی انتظامی، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی و تخصصی، استفاده متقابل از کتابخانه به منظور تأمین خدمات علمی و پژوهشی برای محققان طرفین، همکاری در زمینه چاپ و نشر کتب و مقالات علمی و پژوهشی با موضوعات مرتبط با حوزه مطالعاتی، همکاری در زمینه مطالعات و مشاوره در خصوص طرح‌های توسعه‌ای طرفین، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت به منظور ارتقای توانمندی های طرفین همکاری کنند.

مشاهده متن تفاهم نامه:

1400/09/28