پیام رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت روز حماسه و ایثار مردم اصفهان
دکتر رضا نصر اصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت 25 آبان روز حماسه و ایثار مردم اصفهان پیامی صادر کرد.
در متن این پیام آمده است:
بسمه تعالی
شهادت هنر مردان خداست و حماسه سازان دیار نصف جهان، شهر علم و هنر و ایمان؛ در آبان ماه سال 1361 چه زیبا و هنرمندانه، اثر ماندگار دلاوری و ایثار را خلق نمودند.
شیردلان غیور حماسه و ایثار استان اصفهان، بار دیگر خوش درخشیدند و با صلابت ایمان و شجاعتی وصف ناپذیر بر دل خروشان رود و فوران بی پایان آتش و دود زدند و در نبردی سهمگین، افتخار آفریدند و عزّت و شرف و مردانگی را برای همیشه ی تاریخ این سرزمین به یادگار گذاشتند.
روز بزرگ و فراموش نشدنی 25 آبان، روز حماسه و ایثار مردم اصفهان را گرامی می داریم. همچنین حضور حماسی مردم غیور و صلابت وصف ناشدنی خانواده های معزز شهدای گرانقدر را پاس داشته و ارج می نهیم حماسه سازی شکوهمندانه دلاورمردان عملیات محرم در آبان ماه 1361. درود می فرستیم به روان پاک و مطهر شهدای عزیزی که با تقدیم جان خویش تابلو مانا و هنرمندانه حماسه و ایثار را ترسیم نمودند.
روحشان شاد و نام و یادشان جاویدان.
1400/08/25