1400/08/23 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_ooollll-27edefcf-0388-4661-8cac-fdd5a2356a05.jpg
کسب رتبه سوم المپیاد دانشجویی سال 1400 کشور در رشته طراحی صنعتی
بنابر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور و گروه طراحی صنعتی دانشگاه، خانم سروناز سلطانپور دانشجوی رشته طراحی صنعتی دانشگاه هنر اصفهان، موفق به کسب مقام سوم بیست و ششمین المپیاد دانشجویی در رشته طراحی صنعتی در سال تحصیلی 1400 گردید.
لازم به ذکر است علیرضا بابایی، محمدمهدی کشاورز، ماهور جهانبانی، فهیمه پرورش ، دانیال اکبریانی، امین کرمی، هومن عامل بردبار، زهرا دولتخواه از دیگر دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان بودند که به عنوان برگزیدگان این دوره از المپیاد معرفی شدند.
مرحله نهایی بیست و ششمین المپیاد علمی دانشجویی کشور سال 1400 روز جمعه 19 شهریور سال 1400 در 23 رشته و دانشگاه‌های واقع در مراکز مناطق ده‌گانه کشور برگزار شد و در المپیاد طراحی صنعتی دروس امتحانی شامل : اجرای عملی شامل پروژه های سریع 1 - پروژه های سریع 2 - رویکردها – روش شناسی طراحی و مبانی نظری (تاریخ و سبک شناسی – مدیریت و ارزیابی - تولیدات صنعتی طراحی فنی / تجزیه و تحلیل محصولات آشنایی با مسابقات - جامعه شناسی صنعتی ) مواد و روش های ساخت بین المللی و طرح های برگزیده – ارگونومی برگزار شد.
ضمن تبریک به دانشجویان برگزیده و عموم دانشگاهیان ارجمند، آرزومند موفقیت روزافزون جامعه دانشگاهی هنر اصفهان را داریم.

تعداد بازدید: 7161