اطلاعیه نحوه ثبت نام واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان
تمامی دانشجویان دانشگاه‌ هنر اصفهان می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir محل و زمان تزریق واکسن را خودشان انتخاب کنند.
چنانچه کد ملی دانشجویی در سامانه واکسیناسیون به ادرس salamat.gov.ir ثبت نشده بود، مشخصات خود (شماره دانشجویی، نام و نام خانوادگی و کد ملی) را به سامانه پیام کوتاه دانشگاه به شماره 30009900999897 ارسال نماید تا در خصوص رفع مشکل اقدام لازم به عمل آید.
تاکید می شود فقط دانشجویان دانشگاه هنر اصفهان که کد ملی آنان در سامانه پذیرش نمی شود مشخصات خود را به سامانه پیامکی ارسال نمایند.
در حال حاضر به علت استقبال گسترده دانشجویان، سامانه قدری کند شده و ظرفیت تعریف شده در بعضی شهرها تکمیل گردیده. لذا پیشنهاد می‌شود دانشجویان محترمی که موفق به ثبت‌نام نمی‌شوند طی روزهای آتی هم مجددا تلاش کنند و از مراجعه بدون نوبت به پایگاه‌های واکسیناسیون خودداری فرمایند.
1400/06/19