در پی درگذشت پروفسور اُم پراکاش آگراوال؛
پیام تسلیت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر اصفهان
با کمال تأسف و تاثر مطلع شدیم پروفسور اُم پراکاش آگراوال (Om Prakash Agrawal) (1931 — 2021) دار فانی را وداع گفتند.
ایشان یکی از اساتید شاخص در رشته حفاظت و مرمت آثار تاریخی در جهان بودند و مراکزی را به این منظور مدیریت و تاسیس کردند. از ایشان مقالات و کتابهای زیادی به یادگار مانده است. در طول حیات خود عناوین و افتخاراتی را کسب کردند که از بالاترین درجات علمی در کشور هند به‌شمار می‌آید. در سال 2008 در کنفرانس ICOM-CC که در دهلی نو برگزار شد از خدمات ایشان در حوزه حفاظت و مرمت تقدیر بعمل آمد و از ایشان با عنوان پدر حفاظت و مرمت تجلیل شد.
دکتر آگراوال در سال‌های 1372 و 1373 در دانشگاه هنر اصفهان حضور داشتند و ضمن تدریس به دانشجویان مرمت اشیاء تاریخی و فرهنگی در مقطع کارشناسی ارشد، راه‌اندازی برخی دستگاه‌های مرتبط با حفاظت و مرمت را عهده دار شدند و راهنمایی‌های ارزشمند ایشان برای روزآمد شدن رشته حفاظت و مرمت در دانشگاه هنر اصفهان فراموش ناشدنی است.
فقدان این استاد فرزانه و برجسته و شخصیت بزرگ علمی جهان را به اساتید و دانشجویان تسلیت عرض می نماییم.
مهرناز آزادی بویاغچی
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه هنر اصفهان