امور فرهنگی:
برگزاری کارگاه آموزشی عکاسی با موبایل
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، در تاریخ پنجشنبه 27 خرداد 1400، کارگاه آموزش عکاسی با موبایل را به صورت مجازی با ارائه استاد صیادی برگزار نمود.
در این جلسه مواردی از قبیل ویژگی های ساختاری سنسور و دوربین عکاسی موبایل، تکنولوژی پیشرفته آن و قسمت هایی که هر دوربین موبایل برای تنظیم بهتر آن به منظور گرفتن عکس های با کیفیت چه از لحاظ نور و رنگ و چه از لحاظ ترکیب بندی، توسط استاد برنامه ارائه گردید.
ضمنا در حین برنامه سوالات فراوانی از جانب مخاطبین مطرح گردید که استاد صیادی به تمامی آن ها پاسخ داده و راهنمایی های لازم را ارائه فرمودند.
امید است در آینده ی نزدیک مسابقه ای با عنوان «عکاسی با موبایل» توسط امور فرهنگی دانشگاه از میان دانشگاهیان برگزار گردد و شرکت کنندگان، آموز ه های خود در کارگاه برگزار شده را در عکاسی های خود با موبایل به کار گیرند.

1400/04/05