امور فرهنگی:
نشست تخصصی نقش موزه داران و سایر ارکان در تصمیمات حفاظتی و مرمتی
به همت انجمن علمی مرمت آثار نشست تخصصی نقش موزه داران و سایر ارکان در تصمیمات حفاظتی و مرمتی، روز پنجشنبه 27خرداد ماه با ارائه ی خانم جین هندرسون، ترجمه خانم شهرزاد امیری، حضور چند تن از اساتید برجسته ی مرمت آثار تاریخی و دانشجویان رشته های مرمت آثار و موزه برگزار شد.
ابتدا در مورد فن شناسی،آسیب شناسی و حفاظت و مرمت اثری صحبت شد که از اولین پروژه های خانم هندرسون بود.
و در ادامه در مورد روش های مطالعاتی که مورد بررسی قرار گرفته و مواردی که نیاز به تصمیم جمعی موزه داران و مرمتگران داشت صحبت شد.
در بخش دوم ایشان گزارشی از مرمت اشیای وارد شده به مجموعه همچون تابوت مومیایی مصری دزدیده شده ارائه دادند و اهمیت محل نگه داری را عنوان کردند چرا که اثر در شرایط بدی نگه داشته شده بوده به طوری که صورت تابوت جدا شده بوده و قسمت هایی از آن نیز به طور کامل تخریب شده بود.
در انتهای جلسه نیزبخشی به پرسش و پاسخ دانشجویان و اساتید اختصاص داده شد.

1400/04/01