1400/02/12 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_photo_2021-05-02_10-39-37-46bbfebd-f1cb-4a11-9289-422999fd5dc7.jpg
پیام رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت گرامیداشت روز معلم و استاد
دکتر رضا نصر اصفهانی رئیس دانشگاه هنر اصفهان، طی پیامی دوازدهم اردیبهشت، روز معلم و گرامیداشت مقام استاد را به تمامی استادان و اعضای هیأت علمی دانشگاه، تبریک گفت.
متن این پیام به شرح زیر است:

به نام خداوند جان و خرد
با درود به روان پاک عالم فرزانه، استاد شهید مرتضی مطهری، هفته بزرگداشت مقام شامخ معلم و استاد را به استادان عزیز و تلاشگر و تمامی دانشگاهیان دانشگاه هنر اصفهان تبریک و تهنیت عرض نموده و از تمامی عزیزانی که با مجاهدت های دلسوزانه و متعهدانه خود، در ارتقاء جایگاه علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه، نقشی بی بدیل ایفا می نمایند تقدیر و تشکر می نمایم.
تلاش معلمان و استادانی که با اهتمام بر تولید محتوای مطلوب در این شرایط خاص، علم و هنر و ایمان را با آموزش مجازی همراه و این مسیر خطیر را هموار نموده اند قدر نهاده و امیدوارم به فضل الهی، این روزهای سخت که در فضای تنهایی و سکوت دانشگاه سپری می گردد را پشت سر نهاده و بار دیگر شاهدحضور پرشور دانشجویان عزیز و استادان ارجمند در دانشگاه باشیم.
مجددا ضمن گرامیداشت روز و هفته معلم، از خدای علیم، سربلندی و توفیق روزافزون همه عزیزان را آرزومندم.

دکتر رضا نصر اصفهانی
رییس دانشگاه هنر اصفهان