1400/02/11 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_photo_2021-05-01_13-01-06-82df6407-cc77-4dda-b0b6-25c9bc1d0fad.jpg
پیام تبریک مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، به مناسبت روز معلم
حجت الاسلام سیّد محمّد تقی ابطحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر اصفهان در پیامی به مناسبت فرا رسیدن 12 اردیبهشت، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری(ره)، روز معلم را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:
12 اردیبهشت ماه هر سال همزمان با شهادت بزرگمرد عرصه تعلیم و تربیت شهید مرتضی مطهری به عنوان روز معلم شناخته می شود.
امسال این روز همزمان شده است با واقعه حزن انگیز ضربت خوردن امام علی بن ابیطالب(ع) و لیالی مبارک قدر. و به راستی چه تعلیمی بالاتر از این که به متعلم، قدر خودش را بشناسانی.چراکه به فرموده مولای متقیان امام علی (ع) برترین حکمت این است که انسان خود را بشناسد و قدر خویش را نگه دارد.
لذا بر خود لازم می دانم در این ایام که به سبب بیماری منحوس کرونا دیدار حضوری اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه و سایر استادان چندان میسر نیست، از طریق این پیام روز معلم را به ایشان تبریک عرض کنم.
ان شاالله در این شب های مبارک همگی در حق یکدیگر دعا کنیم چرا که بنابر روایتی ازامام موسی کاظم(ع) دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد،‌ دعا برای برادر دینی است در پشت سر او.