1399/12/27 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_IMG_2394-253157a9-ac28-4dd2-afb4-ce8d75dc6788.JPG
پیام تبریک رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت نوروز 1400 شمسی
 آقای دکتر رضا نصر اصفهانی رییس دانشگاه هنر اصفهان به مناسبت عید نوروز 1400 شمسی پیام تبریکی خطاب به عموم دانشگاهیان صادر نمودند.

متن پیام رییس دانشگاه هنر اصفهان به این شرح است :

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  /   چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
همکاران گرامی و ارجمند دانشگاهی
سلام؛
سالی که گذشت در کنار و همپای شما در شرایطی سپری شد که رخداد همه‌گیری کووید 19 پیوسته بر آن بود تا آثار ناخوشایند خود را در عرصه دانش هنر و فرهنگ بر جای گذارد .
اما در سایه همبستگی و پیوستگی همکاران دانشگاهی و به یاری پروردگار، با تلاش‌های ارزشمند و گران‌سنگ آنان نتوانست بر حسن جریان امور و تعالی برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشگاه خدشه‌ای وارد سازد و این خود نبود مگر تعلق‌خاطر یکایک خانواده دانشگاه‌های هنر به رشد و تعالی این دانشگاه در به ثمر رساندن اهداف والای آموزش عالی هنر.
اینک هم‌زمان با فرارسیدن سال نو، لحظاتی زیبا و سرشار از تندرستی، شادکامی، بهروزی و موفقیت را برای همگان آرزومندم.
دکتر رضا نصر اصفهانی
رییس دانشگاه هنر اصفهان