1399/12/26 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_nnnggggaaaa-93ee19e0-1a68-4a70-b95a-07a68ddf75b1.jpg
انتشار کتاب « نگارگری، آیینه دلالتی مدیحه‌سرایی تقدس‌انگارانه»
کتاب « نگارگری، آیینه دلالتی مدیحه‌سرایی تقدس‌انگارانه» تالیف خانم نسرین ستاری، دانش‌آموخته کارشناسی ارشد هنر اسلامی و خانم دکتر زهره طباطبایی، عضو هیئت علمی دانشکده صنایع دستی دانشگاه هنر اصفهان منتشر شد..

این کتاب برگرفته از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خانم نسرین ستاری در دانشگاه هنر اصفهان با عنوان : (بررسی جایگاه مدیحه‌سرایی و آیین بار در فرهنگ ایرانی- اسلامی و بازنمود آن در نگارگری) می‌باشد. شایان ذکر است این پایان‌نامه در سال 98 عنوان اثر برتر جشنواره ملی خیام را کسب نموده و با حمایت دبیرخانه جشنواره و انتشارات فرزانگان دانش استان قم در قالب کتاب به چاپ دوم نیز رسیده است. کتاب در پنج فصل به وجه خاصی از مدیحه‌سرایی آیین بارگاهی فرادستان حکومتی که بازنمود تصویری نگارگری، آیینه ای دلالت‌گون از آن کنش به شمار می‌رود، پرداخته‌است.

علاقمندان می‌توانند در صورت مطالعه این کتاب (بصورت فایل الکترونیکی و چاپی) به تبادل نظر با مولفین بپردازند.

sattarinasrin@yahoo.com

Profs.aui.ac.ir/tabatabaei