1399/11/19 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_photo_2021-02-07_12-40-27-3fd6e8b4-4443-4115-99cb-4788309a870b.jpg
بازدید وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری از دانشگاه هنر اصفهان
در بعداز ظهر روز شنبه 18 بهمن ماه سالجاری و همزمان با هفتمین روز دهه مبارک فجر، آقای دکتر غلامی وزیر علوم تحقیقات و فناوری از دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه هنر اصفهان بازدید کرد.
در این بازدید که دکتر محمد تقی نظر پور معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف و دکتر آقاجانی، دستیار ویژه وزیر علوم ایشان را همراهی می نمودند و جمعی از مدیران و مسئولین دانشگاه هنر اصفهان نیز حضور داشتند دکتر رضا نصر اصفهانی، رییس دانشگاه هنر اصفهان ضمن تشریح جایگاه علمی و آموزشی دانشگاه هنر اصفهان به برخی از مسائل این دانشگاه از جمله پراکندگی ساختمان ها، محدودیت فضاهای آموزشی با توجه به قرارگیری در بافت و خانه های تاریخی و مشکلات مترتب بر آن از جمله عدم وجود سرانه آموزشی مناسب برای دانشجویان و نیز عدم امکان اختصاص اتاق به استادان اشاره کرد و ضمن مقایسه سرانه استاندارد فضای فیزیکی دانشگاهها و وضعیت موجود دانشگاه هنر اصفهان خواستار کمک وزارت علوم شد.
رئیس دانشگاه هنر اصفهان همچنین به بیان تاریخچه ای از ساختمان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه موسوم به توحیدخانه در جوار عالی قاپو و میدان امام و کاربری این ساختمان در سده های گذشته پرداخت.
وزیر علوم هم پس از بازدید از فضاهای آموزشی،‌ کارگاهی و اداری دانشکده معماری و شهرسازی تاکید کرد دانشگاه هنر اصفهان، طرح و پیشنهادات خود را جهت حل مشکل مکان و فضای فیزیکی دانشگاه به وزارتخانه ارائه نماید.