1399/06/31 /Dorsapax/Data/Sub_0/File/enews_EToolsFile_dddf-894bfa0d-ee0f-4fbd-a780-5446931c62ff.jpg
اثر نگارگری دانشجوی دانشگاه هنر اصفهان، رتبه اول بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران را کسب کرد.
بر اساس اعلام دانشکده صنایع دستی دانشگاه هنر اصفهان اثر آقای صابر حلوانی دانشجوی ترم 4 رشته کتابت و نگارگری در بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران رتبه اول را کسب کرد.
این تابلوی 20 در 30 سانتی متری در کارگاهی که بصورت آنلاین تحت نظارت و دقت هیات داوران بود، در مدت 3 روز طراحی و تکمیل شد.
صابر حلوانی نام اثر خود را "جدال با نفس درون" انتخاب کرده و در آن با تلفیق سبک های نگارگری قدیم، سبکی نو از این هنر خلق کرده است.
"جدال با نفس درون" در قالب طراحی ذهنی و رنگ پردازی انتزاعی شکل گرفته است و همین مشخصات فنی در اثر موجب شد ، اثرصابر حلوانی در بین شرکت کنندگان کشوری در رشته نگارگری به عنوان برگزیده هیات داروان مورد توجه قرار گیرد.
بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران به دلیل شیوع کرونا بصورت مجازی و به میزبانی تهران برگزارشد.