دستور العمل حمايت از پايان نامه ها و رساله هاي تحصيلات تكميلي
شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در راستاي رسالت خود كه حمايت از زيست بوم كارآفريني استان و ترويج فرهنگ كارآفريني دانش بنيان است، از پايان نامه هاي كارشناسي ارشد و رساله هاي دكتري دانشگاه هاي همكار در چارچوب برنامه رستار حمايت مي نمايد. هدف اين برنامه حمايتي، كمك به افزايش جهت گيري پايان نامه ها و رساله ها به سمت موضوعات كاربردي و ايجاد كسب و كارهاي فناورانه منتج از فعاليت هاي علمي در دانشگاه مي باشد.
بازه زماني ثبت نام در اين برنامه 28 ارديبهشت لغايت 10 خرداد ماه و يا تكميل حد نصاب 100 تقاضاي ثبت شده در وبتگاه شهرك، فارغ از مهلت زمان باقيمانده فراخوان، مي باشد.

جهت كسب اطلاعات بيشتر به وبگاه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به آدرس www.ISTT.IR مراجعه نموده و يا با شماره تلفن 33931198 جناب آقاي دكتر پيرحاجي، تماس حاصل فرماييد.
جهت مشاهده دستورالعمل اينجا كليك كنيد.

1398/03/01