مسابقه طراحي كاغذ ديواري ويژه دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان
 دانشكده صنايع دستي و گروه فرش دانشگاه هنر اصفهان برگزار مي كند:
مسابقه طراحي كاغذ ديواري

به اطلاع دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان مي رساند مجتمع صنايع نساجي نگين رز سپاهان در نظر دارد با همكاري دانشكده صنايع دستي و گروه فرش اقدام به برگزاري مسابقه طراحي كاغذ ديواري نمايد. نفرات برتر ميتوانند علاوه بر دريافت جوايز نفيس همكاري خود را نيز با شركت مذكور ادامه دهند.
- جوايز مسابقه:
نفر اول 2 عدد سكه تمام بهار آزادي
نفر دوم 1 عدد سكه تمام بهار آزادي
نفر سوم 1 عدد نيم سكه بهار آزادي
نفرات بعدي كه طرح آنها قابليت استفاده اجرايي داشته باشد (بدون محدوديت نفرات) به ترتيب ربع سكه و سكه گرمي تعلق خواهد گرفت.
- شرايط كلي مسابقه:
طراحي در دو شاخه سنتي و مدرن و به صورت منفرد يا گروهي مي باشد و شامل يك بخش تئوري در رابطه انتخاب و پيشينه طرح و بخش عملي طرح مورد نظر است كه مي تواند به صورت طراحي دستي يا طراحي با نرم افزار باشد.

شرايط تخصصي طراحي:
-زيبايي ظاهري طرح در عين سادگي آن ( لازم به تاكيد است استفاده از طرح مذكور در كاغذ ديواري بايد جنبه استفاده ي آن در ساختمان مسكوني، اداري، سالن هاي همايش، هتل ها، سينماها و ... در نظر گرفته شود.)
-با توجه به استفاده بيش از يك طرح و رنگ به صورت معمول در كاغذ ديواري ها بهتر است طرح مكمل مورد استفاده نيز طراحي گردد.
-با توجه به اينكه نوع ديوارپوش ها جديد و متفاوت مي باشد چاپ خطوط خيلي باريك و ظريف روي آن سخت است كه بهتر است اين مورد در طراحي رعايت گردد.
-عرض كاغذ ديواري هاي مورد نظر يك متر است و طراحي بايد به صورتي باشد كه قابليت كنار هم قرار دادن و تكرار داشته باشند.
-استفاده از حداكثر 4 رنگ در طرح ها
- در صورت رنگ بنديهاي مختلف طرح به صورت آلبوم ارائه گردد.
مهلت و چگونگي ارسال آثار:
دانشجويان مي توانند تا پايان ارديبهشت ماه سال جاري آثار خود را به دفتر گروه فرش واقع در ساختمان حكيم آقاي فريداني و سركار خانم دكتر مزروعي تحويل نمايند.
اعلام نتايج:
نتايج مسابقه بعد از داوري آثار تا پايان خرداد ماه از طريق گروه فرش اعلام مي گردد.

1397/01/27