اطلاعيه فرصت كوتاه مدت تحقيقاتي (فرصت مطالعاتي) داخل و خارج سال 1396 دانشجويان دكتري
پيرو نامه شماره 175648/ 1/ 42   مورخ 31/ 2 /96  اداره كل بورس و اعزام دانشجويان و تعيين 6 سهميه در سال 1396براي استفاده از فرصت كوتاه مدت تحقيقاتي(فرصت مطالعاتي) اين دانشگاه، شايسته است متقاضيان واجد شرايط مدارك و فرم تكميل شده خود را حداكثر تا تاريخ 4/ 6 /96  به معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي تحويل نمايند.
شرايط متقاضي
1- متقاضي، دانشجوي تمام وقت دوره هاي حضوري دانشگاه باشد.
2- متقاضي آزمون جامع را با موفقيت گذرانده و طرح نامه پيشنهادي وي نيز، به تصويب رسيده باشد.
3- متقاضي در زمينه هم راستا با موضوع رساله دكتري خود، نامه پذيرش از يك دانشگاه معتبر، كه به تاييد گروه تخصصي نيز رسيده باشد، ارايه نمايد.
4- به هنگام اعزام به خارج، بيشتر از سه سال از شروع به تحصيل متقاضي نگذشته باشد.
5- براي اعزام به خارج از كشور، حدنصاب نمره زبان، 50 درصد از نمره MSRT يا نمره معادل آن از آزمون هاي معتبر(IELTS,TOFEL GRE, و يا TOLIMO به تشخيص اداره كل بورس) را داشته باشد(نمره زبان ارايه شده تا زمان اعزام، اعتبار لازم را نيز داشته باشد).
6- به تاييد دانشگاه، ويژگي هاي اخلاقي در جهت حفظ شوونات جمهوري اسلامي ايران را دارا باشد.
مدارك لازم
1- تكميل كاربرگ استفاده از فرصت كوتاه مدت تحقيقاتي داخل و خارج از كشور ( پيوست )
2- مدرك زبان
3- پذيرش مربوط به يكي از دانشگاه ها و موسسات معتبر علمي خارج از كشور
4- رزومه آموزشي- پژوهشي
5- مدارك مربوط به فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي
6- ضمانت نامه محضري(پس از تاييد فرصت مطالعاتي از سوي دانشگاه تحويل گردد).

1396/03/21