فراخوان پذيرش در مركز رشد تخصصي هنر

به اطلاع ميرساند، مركز رشد تخصصي هنر (تاسيس شده توسط دانشگاه هنر اصفهان، شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان و حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري) به عنوان اولين مركز رشد دانشگاهي در حوزه هنر و صنايع فرهنگي، متولي امر حمايت از كسب و كارهاي نوپا در زمينه هنر است و شركتهاي متعدد فعال در اين مركز داراي توان، ايده و محصولات و دستاوردهاي جذابي درحوزه اقتصاد دانش بنيان و خلاق در سطح ملي و بين المللي هستند. اين مركز فرصت كم نظيري براي كارآفريني خلاق اساتيد، دانش آموختگان و دانش جويان دانشگاه فراهم آورده است.
بدين وسيله از علاقهمندان دعوت ميشود براي اطلاع از شرايط و تسهيلات اين مركز به آدرس roshd.aui.ac.ir مراجعه فرماييد.

معاونت پژوهش و فناوري

1395/10/29